ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοί είμαστε

Tι είναι η FlexMoto;

Η FlexMoto είναι μια ελληνική εταιρεία μίσθωσης μηχανών. Είναι ο νέος τρόπος απόκτησης και χρήσης μηχανής που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού πακέτου leasing, παρέχοντας παράλληλα την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια μίσθωσης της νέας σου μηχανής ενώ, έχεις το δικαίωμα να αγοράσεις τη FlexMoto μηχανή που χρησιμοποιείς ανα πάσα στιγμή. Η FlexMoto σου παρέχει το αυτοκίνητο που θες για όσο το θες.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της FlexMoto σε σχέση με το παραδοσιακό leasing;

Με τη FlexMoto υπάρχει ελάχιστη, υπό προϋποθέσεις επιστρέψιμη προκαταβολή, μηδενική εγγύηση ενώ σου παρέχουμε την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης της FlexMoto μηχανής σου. Με τη FlexMoto μπορείς να επιλέξεις τη μηχανή που θες, να την έχεις διαθέσιμη σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και να τη κρατήσεις για όσο καιρό θες.  Απλά καταβάλεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό θες να χρησιμοποιείς τη FlexMoto μηχανή σου. Επιπλέον μπορείς να αγοράσεις τη FlexMoto μηχανή που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή, σε μια μειωμένη τιμή κάθε μήνα, πάντα πιο ανταγωνιστική από τα δεδομένα της αγοράς.

Ποια είναι η διαδικασία για να εκδηλώσω ενδιαφέρον για μία μηχανή;

Με τη FlexMoto το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποια από της μηχανές που υπάρχουν στην πλατφόρμα μας σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια πρέπει απλά να επισυνάψεις αντίγραφο ή φωτογραφία της αστυνομικής σου ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης, αλλά και ένα εκκαθαριστικό εφορίας.

Η FlexMoto θα προχωρήσει σε πιστοποίηση και έλεγχο των στοιχείων σου και εφόσον εγκριθεί το αίτημά σου, θα σου ζητηθεί να πληρώσεις ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.flexmoto.gr) το πρώτο μίσθωμα – θα πρέπει να το καταβάλετε εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα εγκριθεί το το αίτημα σας.

Η μηχανή σας είναι ετοιμοπαράδοτη και θα την παραλάβετε σε λιγότερο από 10 ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε το πρώτο μίσθωμα.

Μπορώ όντως να δώσω πίσω τη μηχανή όποτε θέλω;

Φυσικά. Οποιαδήποτε στιγμή θες μπορείς να επιστρέψεις πίσω τη FlexMoto μηχανή σου, χωρίς καμία χρέωση, αρκεί να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την ημερομηνία επιστροφής.

Οδηγώντας FlexMoto

Αν δεν πληρώσω το μηνιαίο μου μίσθωμα τι θα συμβεί;

Σε περίπτωση που δεν πληρώσεις το μηνιαίο μίσθωμα της FlexMoto μηχανής σου εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίζοντα, θα σας αποσταλεί υπενθύμιση με e-mail. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις ημέρες από τη στιγμή που θα λάβεις το e-mail υπενθύμισης δεν πραγματοποιηθεί η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος, τότε πρέπει να επιστρέψεις τη μηχανή. Σε αντίθετη περίπτωση η FlexMoto θα προβεί άμεσα σε νομικές διαδικασίες για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός χιλιομέτρων ανά μήνα ή έτος;

Όχι δεν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων σε όλες τις μηχανές

Αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να διανύσετε περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα σε μηνιαία βάση ή περισσότερα από 24.000 χιλιόμετρα σε ετήσια βάση, θα υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση ανά χιλιόμετρο.(Αφορά μηχανές άνω των 301 cc)

Είμαι υπεύθυνος για την καθημερινή φροντίδα της μηχανής, ευθύνομαι για τις πιθανές φθορές που θα του προκαλέσω όσο το χρησιμοποιώ;

Φυσικά. Είστε υπεύθυνοι για τη σωστή χρήση και φροντίδα της μηχανής που μισθώνετε από την FlexMoto. Το μόνο που ζητάμε από εσάς εκτός από το μηνιαίο μίσθωμα που θα καταβάλετε, είναι στο τέλος της μίσθωσης οι φθορές στη FlexMoto μηχανή σου να μην υπερβαίνουν τις φθορές συνήθους χρήσης. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεούσαι να επωμισθείς τα έξοδα επισκευής που θα καταβάλουμε.

FlexMoto για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Είμαι εταιρεία, μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς για παραπάνω από μία μηχανές;

Φυσικά και μπορείς , απλά στείλε μας email: info@flexmoto.gr ή κάλεσέ μας στο 210 7548330 για να συν διαμορφώσουμε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Είμαι επαγγελματίας, μπορώ να περνάω τα έξοδα της μίσθωσης της μηχανής στην φορολογική μου δήλωση;

Φυσικά και μπορείς. Κάθε μήνα θα σου στέλνουμε στο email σου είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Είμαι ιδιώτης, μπορώ να πάρω μηχανή από την FlexMoto;

Φυσικά και μπορείς. Aπλά στείλε μας email: info@flexMoto.gr ή κάλεσε μας στο 210 7548330 για να συν διαμορφώσουμε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Θέλω να την επιστρέψω

Τι διάρκεια θα έχει το μισθωτήριο της μηχανής;

Το μισθωτήριο της μηχανής, θα έχει διάρκεια αορίστου χρόνου. Μπορείς να κρατήσεις τη FlexMoto μηχανή σου για όσο καιρό θες, να την επιστρέψεις οποιαδήποτε στιγμή θες χωρίς καμία χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση αρκεί να μας ενημερώσεις 20 ημέρες πριν. Επιπλέον έχεις δικαίωμα να αγοράσεις τη μηχανή που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή.

Πως επιστρέφω πίσω τη μηχανή αν δεν τη χρειάζομαι άλλο;

Σε περίπτωση που δεν χρειάζεσαι άλλο τη FlexMoto μηχανή σου, μπορείς απλά να την επιστρέψεις από το σημείο που την είχες παραλάβει χωρίς καμία κρυφή χρέωση και καμία οικονομική επιβάρυνση, αρκεί να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλεις να σταματήσεις τη μίσθωση.

Διαδικασία Απόκτησης

Πόσο πρέπει να περιμένω για να παραλάβω τη μηχανή μου;

Σχεδόν καθόλου. Από τη στιγμή που θα καταβάλεις το FlexMotoDeposit και μίσθωμα του πρώτου μήνα, θα μπορείς να παραλάβεις τη νέα FlexMoto μηχανή σου σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει κάποια προκαταβολή ή κάποια εγγύηση που πρέπει να πληρώσω;

Στη FlexMoto θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σου, κάνοντας την απόκτηση της νέας FlexMoto μηχανής σου ποιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Για αυτό δεν υπάρχει ούτε προκαταβολή ούτε χρηματική εγγύηση.

Το μόνο που υπάρχει είναι το FlexMotoDeposit.

Τι είναι το FlexMotoDeposit;

Καταβάλεις το FlexMotoDeposit μόνο μια φορά πριν από την έναρξη της μίσθωσης. Το FlexMotoDeposit είναι ίσο με 2 μηνιαία μισθώματα + ΦΠΑ και μπορεί να σου επιστραφεί:

I) Σε μορφή έκπτωσης για την αγορά της FlexMoto μηχανής σου, οποτεδήποτε επιλέξεις να το αγοράσεις.

II) Μετά το τέλος της μίσθωσης, αν έχεις κρατήσει τη FlexMoto μηχανή σου παραπάνω από 36 μήνες

III) Έχεις δικαίωμα να αλλάζεις μηχανή κάθε 24 μήνες – χωρίς να πληρώσεις ποτέ ξανά FlexMotoDeposit.

Μπορώ αν θέλω να δώσω μεγαλύτερη προκαταβολή για να μειώσω το μηνιαίο μίσθωμά μου;

Φυσικά. Λίγο πριν κλείσετε τη μηχανή σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να πληρώσετε ένα μεγαλύτερο ποσό, ως προκαταβολή, μειώνοντας παράλληλα το μηνιαίο μίσθωμα της μηχανής σας.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όχι, με τη FlexMoto δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση.

Θέλω να αγοράσω τη μηχανή που έχω μισθώσει - μπορώ;

Φυσικά και μπορείς. Με τη FlexMoto μπορείς να αγοράσεις τη FlexMoto μηχανή σου ανά πάσα στιγμή. Κάθε μήνα στην προσωπική σελίδα σου (login page) στο www.flexmoto.gr, θα βρεις μια καινούργια μειωμένη τιμή αγοράς της μηχανής που χρησιμοποιείς. Πάντα σε τιμή καλύτερη από τα δεδομένα της αγοράς καθώς θα σου επιστρέψουμε το FlexMotoDeposit που έχεις καταβάλει σε μορφή έκπτωσης.

Μπορώ να αποκτήσω FlexMoto αν είμαι νέος οδηγός;

Φυσικά και μπορείς. Αν είσαι κάτω των 23ων ετών, τότε θα σου ζητηθεί να καταβάλεις ένα μικρό επιπλέον ποσό ανα μήνα, μέχρι τη συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας σου.

Οι μηχανές που διαθέτετε είναι μόνο καινούργιες;

Ναι. Η FlexMoto διαθέτει μόνο καινούριες μηχανές. Όλες οι μηχανές που διαθέτει η FlexMoto και βρίσκονται στην πλατφόρμα μας είναι καινούργιες από ελληνικές αντιπροσωπείες.

elGreek